Naše čokolády Chocolissimo za svou neopakovatelnou chuť vděčí nejen prvotřídnímu složení a sofistikovaným recepturám, ale taktéž tomu, že při výrobě nepoužíváme škodlivé konzervanty. V tomto ohledu neuznáváme žádné kompromisy. Čokolády jsou ručně vyráběné a vznikají na Vaší objednávku, proto jsou nejčerstvější a nejchutnější ihned po doručení. Čokolády Chocolissimo je samozřejmě možné přechovávat, skladování by však nemělo trvat déle než několik týdnů – koneckonců pravá čerstvost nemůže trvat věčně.
Všimněte si prosím krátké doby spotřeby čokolád CHOCOLISSIMO. To je nejlepší záruka jejich čerstvosti a kvality složení. Naše čokolády doporučujeme přechovávat při teplotě 15 - 20°C.
Pokud tedy plánujete objednat čokolády Chocolissimo na speciální příležitost, doporučujeme objednávku zaslat s pouze několikadenním předstihem, nebo se kontaktovat s naším klientským centrem: info@chocolissimo.cz. Zaručujeme dodání nejčerstvějších čokolád.Doporučená teplota skaldování 12 - 18 0C, s 40 - 60% vlhkostí vzduchu.
Výrobek skladovat v místě bez zápachu, v suchu a čistotě bez přímého slunečného záření. Při uchovávání výrobku v lednici může se objevit přirozený bílý povlak, který neovlivňuje zdravotní nezávadnost výrobku. Tuto metodu skaldování nedoporučujeme, jelikož čokoláda má tendenci absorbovat pachy.
Při vysokých letních teplotách umožňujeme objednání tzv. chladící vložky. Jedná se o alternativní způsob balení, který má po dobu přepravy udržet optimální teplotu uvnitř balíku s čokoládou. Účinnost udržení teploty uvnitř balíku závisí na venkovní teplotě, množství objednaných výrobků a pořtu chladících vložek.
V Chocolissimo neuznáváme polovičatost. Všechny naše čokolády jsou vyrobené tradičními metodami našimi čokoládovými mistry. Při výrobě čokolády nešetříme stoprocentním kakaovým máslem, díky kterému čokoláda získává neopakovatelný vzhled a chuť. Všechny přísady jsou vybrány od nejlepších dodavatelů. Mnoho výrobků, které jsou na trhu a které jsou nazývané čokoládovými produkty, nemají s dobrou čokoládou mnoho společného. Místo kakaového másla obsahují rostlinný tuk, místo přírodních přísad jsou do nich dodávány přísady, které jsou téměř stejné jako přírodní. Čokolády, které na poličkách v obchodech tráví dlouhé měsíce, ztrácí svěžest a chuť. Děláme všechno proto, abychom Vám zajistili spokojenost s provedeným nákupem. Pokud byste z jakéhokoliv důvodu nebyli spokojení s našimi produkty, prosíme kontaktujte nás na adrese: info@chocolissimo.cz