Luxusní pralinky pro maminku

Nejkvalitnější čokoládové pralinky uzavřené do elegantních kartónových nebo dřevěných krabiček. Luxusní dárek pro maminku.

Pralinky pro maminku


Luxusní pralinky pro maminku

Chceš mamince vyrazit dech dárkem? Tak to jsi tady správně! V této kategorii luxusních pralinek najdeš to, co hledáš - dřevěnou poschoďovou bonboniérku s věnováním Milované mamince. V šuplících uvnitř najdeš pečlivě vybrané pralinky vyrobené zkušenými rukami belgických čokoládníků. V světle dřevěné bonboniérce s přihrádkou najdeš tyto luxusní pralinky také. Vsaď na luxus a překvap maminku dřevěnou bonboniérou od Chocolissimo.

Objednej z pohodlí domova

Jestli hledáš dárek teď, když je většina obchodů zavřena máme pro Tebe řešení - objednej luxusní pralinky pro maminku z pohodlí vlastního gauče! V našem e-shopu můžeš předem určit, kdy chceš aby byl dárek pro maminku doručen. K tomu můžeš nechat luxusní pralinky nechat zabalit jako dárek a přidat k němu kartičku s věnováním, aby maminka věděla, komu má za tento luxusní dárek poděkovat ;). Naši kurýři doručení Tvůj luxusní dárek pro maminku na vybranou adresu v předem vybraný den. No tak na co ještě čekáš?

Máma = superhrdinka

To není žádná novinka! Máma si zaslouží vlastní superpostavičku Super mámu ;). Naštěstí ji máme a to dokonce v několika provedeních: Super máma  mini a Super máma midi. Uvnitř této veselé bonboniérky najdeš naše luxusní pralinky vyrobené s největší pečlivosti a ručně! Vsaď na kvalitu a vyber mamince veselý dárek plný luxusních belgických pralinek.

Ty víš, co mamince udělá radost

Neboj se a vsaď na intuici! Jestli Tvá maminka zbožňuje aromatickou kávu pak ji objednej bonboniérku pouze s ručně vyrobenými kávovými pralinkami. Pro maminky mlsouny jsme připravili kolekci luxusních pralinek Doubles. Má ráda maminka ráda hodně čokolády? Objednej pro ni Venus Pack - až 3 oválné krabičky plné ručně vyrobených vytříbených luxusních pralinek z čokolády,
Sledujte sladké příležitosti a zprávy ze světa čokolády!
Najdete nás také na těchto stránkách:
Kontakt
Pon. - Pá. 8:00 - 15:00
Zákaznické centrum: 

225 850 236
​776 496 115
E-mail: info@chocolissimo.cz

Obsluha firemních klientů:
E-mail: b2b@chocolissimo.cz

Více informací

Rádi Vám pomůžeme.
Máte dotaz ohledně produktu nebo doručení?
Chcte zjistit stav Vaši objednávky?

Pošlete zprávu

Copyright © 2014-2024. E-commerce by best.net