15.03.2024 Kategorie: Lifestyle

Jaký dárek koupit k Velikonocům?

Velikonoce se nezadržitelně blíží! A spolu s tím – čas hledání jedinečných dárků pro své blízké. Jedním z nejoblíbenějších symbolů těchto radostných svátků je samozřejmě velikonoční zajíček, který se stal nedílnou součástí velikonoční tradice. Nesmíme však zapomínat ani na vajíčka, kuřátka a další symboly, které si s Velikonocemi spojujeme. Připravili jsme pro Vás až deset zajímavých tipů, jaké dárky můžete pro své blízké vybrat.🤎

Velikonoční dárek – vyberte ten ideální (tedy sladký)!

Výběr toho správného velikonočního dárku pro své blízké může být občas oříšek, proto jsme pro Vás připravili průvodce nejkreativnějšími a nejatraktivnějšími velikonočními dárky z nabídky Chocolissima. Doufáme, že mezi našimi tipy najdete něco pro malé i velké milovníky čokoládových dobrůtek😉.

Elegantní velikonoční vajíčka? The Finest Easter Egg

Začneme něčím speciálním! The Finest Easter Egg je pro ty, kteří hledají exkluzivní velikonoční dárek! Elegantní tmavá dárková krabička ve tvaru kraslice s pozlacenými detaily. Balení obsahuje až 19 pralinek v podobě velikonočních vajíček s různými náplněmi.

Mleczna pisanka jako prezent na zajączkaKraslice z kvalitní mléčné čokolády

Velikonoční čokoládová kraslice se vzorem vykonaným z hořké čokolády ve společnosti sedmi pralinek v podobě vajíček, které jsou ukryté ve speciálním šuplíčku. Kraslice ručně vyrábíme i zdobíme, díky čemuž má každá jedinečný charakter a vzhled. 

Co třeba třeba ovečku?

Jako skvělý dárek doporučujeme ovečku z mléčné čokolády! Duo z mléčné a bílé čokolády chutná výborně a sladká figurka zabalená v pěkné barevné kartonové krabičce s minimalistickým velikonočním motivem může být zároveň sladkou velikonoční dekorací. Přinejmenším do té doby, než si na ní někdo pochutná😉.

Králíček plný vajíček!

Králíček s pralinkami ve tvaru vajíčka je dokonale promyšlenou sadou obsahující pět pralinek v podobě vajíčka s různými náplněmi, zabalených v krásné kartonové krabičce připomínající ušatého králíka. Je to skvělý tip na perfektní velikonoční dárek.

Sladké figurky – káčátka a zajíčci

Pokud chcete něco darovat dětem, např. sourozencům, vyberte sadu káčátek a zajíčků. Jedná se o mix osmi čokoládových figurek káčátek a zajíčků vyrobených z nejkvalitnější čokolády, zabalených v decentní kartonové krabičce s okénkem a páskou s velikonočním vzorem.

čokoládová kuřátka jako tip na velikonoční dárekPokud jedna figurka nestačí, vyberte…

8 čokoládových kuřátek! Jedná se o roztomilé čokoládové pralinky ve tvaru kuřátek plněných ořechovou náplní. Balené jsou v ozdobné kartonové krabičce s jarní grafikou. Skvěle se hodí jako jednoduchý dárek i jako jarní oslazení velikonočních svátků.

Sladké přání v podobě čokoládového velikonočního telegramu

Čokoládový Telegram: Veselé Velikonoce je pozitivní velikonoční pozdrav složený z 14ti kostiček mléčné a bílé čokolády zabalených v zeleno-béžové obálce s motivem velikonočního zajíčka. Toto je kreativní způsob na velikonoční přání, zvlášť, pokud se o velikonocích nemůžete setkat se svými blízkými osobně. 

Barevné kraslice z hořké čokolády

4 čokoládová vajíčka je sada velikonočních vajíček z hořké čokolády zdobených barevnými akcenty. Zabalené jsou v kartonové krabičce, která dokonale imituje skutečné plato od vajec. Jelikož se jedná o dárek určený mj. dětem, čokoládová vajíčka neobsahují alkohol!

Sympatická figurka zajíčka

Roztomilý zajíček z bílé čokolády může být malým, ale sladkým dárkem, který se ideálně hodí jako velikonoční pozornost především pro nejmenší. Figurku jsme zabalili do decentní krabičky s velikonočním motivem – vypadá skvěle! (A také tak chutná!)

Něco z hořké čokolády?

Hledáte na zub něco, co bude sladké, ale ne až tak moc? Náš zajíček s malinami je ideálním volbou na dárek pro milovníky hořké čokolády. Jedná se o výbornou tabulku z hořké a bílé čokolády ve tvaru zajíčka. Čokoládová tabulka je zdobená lehce nakyslými malinami a zabalená ve vkusné kartonové krabičce s velikonočními motivy.

Tipy na velikonoční dárky: shrňme si to!

Velikonoce jsou nejen časem rozjímání a radosti, ale také skvělou příležitostí k trávení svátečního víkendu s rodinou. Je to také skvělá příležitost k dělení se láskou a náklonností prostřednictvím drobných dárků. Ať už si vyberete elegantní velikonoční kraslice plné vynikajících pralinek, rozkošného zajíčka z bílé čokolády nebo barevná čokoládová vajíčka, nezapomeňte, že nejdůležitější je gesto a čas strávený s blízkými!

Držíme palce, aby byl tento čas plný společně strávených chvil s blízkými a sladkých velikonočních dárků!