27.05.2024 Kategorie: Lifestyle

Tipy na dárky ke Dni otců 2024 - co dát tátovi k jeho svátku?

Den otců je čím dál blíž a Vy stále netušíte, čím tátovi udělat radost? Nebojte se, u Chocolissima najdete spoustu jedinečných (a sladkých!) dárkových inspirací. Co koupit ke Dni otců v roce 2024? Níže najdete až sedm tipů na chutné, kreativní a originální dárky!

Co pořídit ke Dni otců v roce 2024? Připravili jsme pro Vás několik zajímavých tipů

Na své si přijdou milovníci čokolády, kutilové, nadšení zahrádkáři i profesionální podnikatelé. 

Pro zastánce veeelkých dárků

ChocoGrande pro tátu je opravdu působivá krabička se třemi šuplíčky, ve kterých najdete výborné čokoládové pralinky. A pralinek není málo! Najdete jich tam až 30! Jaké mají příchutě? Náplně v pralinkách mají příchuť ovocnou, kávovou, ořechovou a další! Na víku krabičky je vygravírovaný nápis „The best dad in the world”, což z něj činí ideální dárek ke Dni otců. A navíc – můžete přidat vlastní věnování, které Vašemu tátovi na krabičku vygravírujeme. 

Pro tátu, který tráví každou volnou chvíli na zahradě

Sada zahradního nářadí (ale z čokolády!) se bude hodit jako dárek těm otcům, kteří se o víkendech s nadšením věnují zahradničení. Pokud Váš tatínek miluje přírodu a hledáte způsob, jak vybrat dárek, který souvisel s jeho zájmy, vsaďte na zahradní nářadí, ale… vyrobeného z mléčné čokolády (se zdobením z čokolády hořké a bílé). Sada obsahuje konev, hrábě, lopata, rýč a zahradnické nůžky. To je tip na originální, vtipný a zároveň chutný dárek ke Dni otců! 

Pro sentimentálního tatínka

Co koupit ke Dni otců v roce 2024? Telegram „Ke dni otců hodně štěstí od tvých ratolestí” je sladký (doslova i obrazně) dárek pro každého tátu, který si váží rodiny a osobních dárků. Telegram s textem „Ke dni otců hodně štěstí od tvých ratolestí” se skládá z kostiček kvalitní mléčné a bílé čokolády. 

Czekoladowe narzędzia jako pomysł na prezent na Dzień TatyPro kutila

Toolbox s pivem pro tátu je sada, kterou ocení mnoho otců – především ti, co si rádi kutí. Čokoládové nářadí byly pečlivě vyrobeny z lahodné mléčné a hořké čokolády. Obdarovaný tatínek mezi nimi najde francouzák, kladivo, otevřený klíč, šroubovák a kombinačky. A to vše je zabalené v krabičce imitující box s nářadím. Sada obsahuje také figurku čokoládové pivní láhve – ideální „pochoutka” po dobře ukončené práci 😉 

Pro podnikatele

Je Váš táta podnikatel tělem i duší? Čokoládová kravata pro něj bude ideálním dárkem! Výborná tabulka mléčné čokolády ve tvaru kravaty je ozdobena vzorem z bílé a hořké čokolády. Možná nebude pasovat k žádné košili, ale za to nadchne všechny mlsouny! V případě zájmu je možné tento dárek personalizovat přidáním věnování vygravírovaného na zasouvacím víku dřevěné krabičky. Kravata je k dispozici také z hořké čokolády. 

Pro nadšené hráče

Nedokáže si Váš táta představit víkend bez hraní s Vámi nebo kamarády? Čokoládová sada pro hráče bude ideálním dárkem pro něj! Každá figurka s hráčskou tématikou byla vyrobena z nejkvalitnější mléčné, hořké a bílé čokolády. Je co obdivovat! Od chutě až po detaily. A aby to nebyla nuda, můžete přidat ještě čokoládový gamepad!

Pro nejlepšího tátu

Co pořídit ke Dni otců 2024? Nápis z mléčné čokolády I Love Dad je náš tip na univerzální, osvědčený a spolehlivý dárek ke Dni otců. Nápis z belgické mléčné čokolády jsme ozdobili chutnými přísadami: sušenými jahodami a praženými mandlemi. Dopřejte tátovi sladkou radost! To dojme i toho největšího tvrďáka! 

Co koupit ke Dni otců v roce 2024? Zde najdete několik tipů od Chocolissima

  • Pokud nevíte, co koupit, kupte čokoládu! Bonboniéra je klasický dárek, kterým nikdy nikoho neurazíte :).
  • Co třeba dezertní čokoláda? Pro tatínka, který sladké zas až tak moc nemusí, by byla ideální tabulka hořké čokolády s vysokým obsahem kakaa. V Chocolissimo najdete hořké čokolády vyrobené z kakaových bobů z různých částí světa. A pro ty, kteří omezují cukr, máme také čokoládu Less Sugar.
  • Pokud hledáte něco vtipného, vsaďte na čokoládové figurky. Je to originální způsob, jak tátovi vyjádřit svou přízeň.
Přejeme Vašemu tátovi vše nejlepší ke Dni otců! A pokud stále váháte, co koupit ke Dni otců v roce 2024, dejte nám vědět –  pomůžeme Vám s výběrem.