Kategorie: Lifestyle

Neobvyklé tipy na valentýnské dárky pro muže

Hledáte něco opravdu výjimečného pro svou drahou polovičku? Marně si lámete hlavu s tím, jakou hračku mu letos pořídit? Možná se Vám např. hodinky, košile nebo knížka nezdají dost dobré (nebo dostatečně romantické)? Pokud je to tak, máme pro Vás několik zajímavých tipů na valentýnské dárky. Dozvíte se, proč je výběr čokoládových dárků vždycky trefou do černého.

Připravili jsme pro Vás průvodce, který je stvořený na míru pro všechny manželky, které hledají výjimečný dárek pro svou polovičku. Dárek, který překvapí, vykouzlí úsměv na tváři a bude ideálně přizpůsobený obdarovávanému.. 

Jaký dárek vybrat pro muže na Valentýna (a proč z čokolády)?

V samém úvodu jsme zmínili, že čokoládové dárky jsou podle nás skvělou volbou  –  je to tip na valentýnský dárek, který prostě nezklame. Možná si říkáte, že jde o obyčejný dárek, který nijak nevyniká, ale stačí se podívat na nabídku Chocolissima. Čokoláda není jen o klasických čokoládových bonboniérách a čokoládových tabulkách. Může se jednat také o vtipné čokoládové figurky, čokolády s možností personalizace, ručně vyráběné pralinky a čokolády s neobvyklými přísadami, které nabízí mimořádnou rozmanitost příchutí, které zapůsobí na Vaše smysly. 

Víte, co je ještě fantastické? To, že můžete pro svého manžela vybrat valentýnský dárek, který bude nejen chuťově výjimečný, ale zároveň bude také přizpůsobený jeho zájmům a koníčkům. Chcete vědět, o čem je zde řeč? Pak čtěte dál  –  na následujícíh řádcích Vám představíme čokoládové dárky, na které bude Váš manžel ještě dlouho vzpomínat. 

Naše tipy na dárek k Valentýnu pro Vašeho manžela

1.    Sada nářadí… ale z čokoládyČokoládové nářadí jako tip na dárek pro Vašeho manžela na Valentýna

Je jasné, že kolik mužů, tolik zálib a koníčků. Ale řekněme si to na rovinu  –  kdo by si nechtěl občas trochu pokutit, sem tam něco přišroubovat nebo rozebrat rozbitý vysavač se slibem, že zítra to dám určitě dohromady? Pro všechny muže kutily (více či méně šikovné) jsme připravili čokoládovou sadu nářadí Toolbox, která je už skutečným bestsellerem Chocolissima. Nepřekvapuje nás to  –  uvnitř originální krabičky, která imituje skutečný box na nářadí, najdete:
  • čokoládové kladivo,
  • čokoládový čroubovák,
  • čokoládové kombinačky,
  • čokoládový otevřený klíč,
  • čokoládový klíč francouzák.
Může být těžké s nimi něco opravit, ale jako něco na zub se budou hodit ideálně! 

2.    Pivní láhev, ale čokoládová?

Samozřejmě. Proč by ne! Čokoládové pivo na Valentýna je lahůdkou, která Vás nadchne svým provedením, které se velmi podobá originálu a přitom je opravdu dobrá. K pivní láhvi přidáme eleganrní dárkovou tašku s logem Chocolissimo, takže už nebudete mít starost se zabalením dárku. Na konec pro jistotu jen upozorňujeme, že etiketa na láhvi je papírová. Před komzumací ji tedy z figurky odstraňte 😉.

Čokoládový gamepad jako tip na dárek k Valentýnu pro Vašeho manžela3.    Něco pro hráče?

Je Váš muž nadšencem do počítačových her, ale už si pořídil všechny novinky a tím Vás připravil o možnost pořízení dárku, který by byl přizpůsobený jeho zálibě? Bez obav, vždycky mu můžete věnovat čokoládový gamepad (pokud budete chtít hrát spolu, budete potřebovat dva 😉) a pobavit ho trefným a zároveň naprosto překvapujícím dárkem. A víte, co je nejlepší? Tento čokoládový gamepad se nikdy nevybije uprostřed hry! (nanejvýš ho můžete sníst 😉) 

V nabídce Chocolissima najdete také sadu pro hráče, tedy až 5 vtipných čokoládových figurek představujících koníček Vašeho partnera. Sada obsahuje: myš, herní ovladač, sluchátka s mikrofonem, klávesy se šipkama a nápis „new game”. Takovou sadu můžete přidat např. jako doplněk k nové hře nebo ji pojmout jako samostatný dárek k Valentýnu. 

4. Sladký čokoládový kompliment nebo čokoládové přání

Na závěr přidáme něco pro ty, kteří docení upřímné vyznání lásky. Náš Čokoládový Telegram obsahující text „Miluji tě k sežrání” udělá radost všem pánům, kteří si rádi nejdřív pochutnají na kvalitní čokoládě, a poté se sami dají k dispozici jako pochoutka pro Vaše smysly 😉. Na Valentýna se ideálné bude hodit taktéž klasické sladké vyznání lásky ve znění „Moc tě miluji”, poskládané z čokoládových kostek. Čokoláda je přeci afrodiziakum. Může tedy být lepší valentýnské vyznání lásky než to poskládané z kostek výborné kvalitní čokolády? 

Jak jste na tom? Už máte svůj tip na valentýnský dárek pro svého muže?

Gratulujeme! Nezbývá nám nic jiného, než Vám popřát krásné prožití svátku zamilovaných a hodně štěstí! 👨‍❤️‍👨 Pokud by jste potřebovali v čemkoliv poradit ohledně výběru dárku nebo způsobu objednání –  mrkněte na stránku s nápovědou FAQ nebo se nám ozvěte, rádi Vám pomůžeme.