03.08.2023 Kategorie: Lifestyle

Jaký dárek ke svátku? 7 univerzálních možností

V naší kultuře měla jména vždy zvláštní význam a jejich výběru se věnovalo velkou pozornost. Důkazem toho je např. slavení jmenin. Pokud přemýšlíte, co koupit blízké osobě k tomuto svátku, máme pro vás pár výjimečně sladkých čokoládových návrhů.

Ve skutečnosti jsme jménům vždy připisovali zvláštní význam. Při výběru jmen svých dětí se rodiče často řídí nejen jejich pěkným zněním, ale například i sentimentem, dávají dětem jména na počest rodičů, prarodičů či praprarodičů. Často také kontrolujeme význam jmen a dokonce i vlastnosti, které jsou přisuzovány lidem s konkrétními jmény. Věděli jste o tom, že slovo „jméno” pochází z latinského slova „nomen”?

Není divu, že svátek slavíme zvláštním způsobem a stalo se tradicí, že se oslavencům přeje a obdarovávají se drobnými dárky. Pokud přemýšlíte, co dát svému blízkému ke svátku, máme pro vás pár sladkých a nevšedních tipů.

Co koupit ke svátku? Univerzální tipy

Dárek k jmeninám nemusí být velký – k této příležitosti sháníme spíše drobné dárky, jako jsou čokolády nebo květiny. To, že dárek není velký, neznamená, že nemůže být jedinečný a originální! Stojí za to věnovat chvíli hledání dárku, který obdarovanému udělá radost a vykouzlí úsměv na tváři. Co tedy dát svým blízkým k svátku? Podívejte se na naše čokoládové inspirace.

Pralinky v dřevěné krabičce

Sada lahodných, výběrových pralinek ve výjimečně elegantní dřevěné krabičce. Jak provést, aby byly pralinky z kolekce Elegance ještě výjimečnější? Přidejte k objednávce komentář s vlastním textem a my vám jej na krabičku vygravírujeme. Může to být datum, přání nebo rčení, které je vám obzvláště blízké a které probouzí hezké vzpomínky. Pokud hledáte dárek k svátku, který má být určený pro ženu, bude tento dárek trefou do černého. Po pochutnání si na pralinkách zůstane na památku praktická krabička s personalizací, kterou bude možné použít na přechovávání  šperků, drobné kosmetiky, líčení nebo šicích doplňků.

Telegram „Vše nej k svátku”Telegram na imieniny "Słodkiej miny w imieniny"

Sladký, vtipný a kreativní tip na jmeninový dárek. Při pohledu na čokoládová písmenka, která vytváří nápis „Vše nej k svátku” není možné se neusmát. Dobře víme, že právě okamžik otevření obálky, která připomíná skutečnou dopisní obálku, má v sobě něco jedinečného a magického. Chcete dát svému telegramu ještě více personalizovaný, individuální charakter? Použijte speciální konfigurátor a vytvořte si vlastní čokoládovou zprávu.

Čokoládové květy

Už vás nebaví dávat k svátku tradiční květiny? Přemýšlíte, co koupit ke svátku ženě, která má ráda květiny i čokoládu? Překvapte ji a vyměňte tentokrát tradiční květiny na… květiny z čokolády! Spojte dva v jedno – kouzlo květin s chutí lahodné čokolády, která se rozpouští na jazyku.

czekoladki na imieniny Black & WhiteČokoládová sada Black&White

Co koupit ke svátku muži, který je výjimečným čokoládovým gurmánem a kterému jedna bonboniéra rozhodně nestačí? Věnujte mu sadu čokolád Black&White, tedy hned čtyři krabičky s pečlivě vybranými pralinkami rozmanitých příchutí. Černobílé provedení krabiček osloví především zastánce klasických minimalistických řešení. Celek je převázaný stuhou s logem Chocolissimo. Díky tomu už balení do dodatečného ozdobného balícího papíru není nezbytně nutné. Pokud přemýšlíte, co koupit ke svátku muži nebo ženě, které příliš neznáte (např. noví kolegové z práce), bude tento univerzální dárek mimořádně vhodný.

Čokoládový jmeninový dort

Hledáte nápad na neobvyklý jmeninový dort? Nahraďte tradiční dort originálním čokoládovým dortem, který je celý vyrobený z lahodných pralinek. Pralinkový dort midi v elegantním kulatém balení obsahuje devět jedinečných lahodných pralinek. V čem tkví jejich výjimečnost? Především v jejich trojůhelníkovém tvaru, který připomíná kousky skutečného dortu. Postarali jsme se také o jedinečnou chuťovou kombinaci. Najdete zde například pralinky s příchutí citronového cheesecaku nebo spojení chutě ganache s višněmi a čokoládovou pěnou. Nemůžete navštívit své blízké osobně v den jejich svátku a nevíte, co jim věnovat? Pošlete čokoládový dárek přímo na jejich adresu s přiloženým přáníčkem s vámi dodaným textem.

Čokoláda s vlastní fotografií

Čokoláda s vlastní fotografií je nápadem na dárek ke svátku, který není možné opomenout. Pokud vás s oslavencem nebo oslavenkyní pojí výjimečné vzpomínky a máte společné fotografie, může být tento tip tou správnou odpovědí na otázku, co takovému člověku ke svátku věnovat. Objednejte čokoládovou tabulku, kterou bude zdobit Vaše společná fotografie. Přidejte svůj vlastní text, který na čokoládu natiskneme a vyvolejte tak vzrušující nebo vtipné vzpomínky. Tabulka bílé čokolády je samozřejmě celá poživatelná. Jsme si ale dobře vědomi toho, že si chtějí obdarovaní tak výjimečný dárek trochu užít. Proto je možné před konzumací čokoládu vystavit jako dekoraci ve formě fotorámečku. Postarali jsme se o vhodné balení, které je v podobě rámečku s podpěrou, který umožňuje její umístění na skříňce nebo na stole.

Čokoládové figurky

Vtipné, vykouzlující úsměv na tváři a ukazující, že člověka, kterému dáváte dárek, dobře znáte. Čokoládové figurky jsou tipem na dárek ke svátku, který snadno přizpůsobíte zájmům obdarovávaného. Čokoládový fotoaparát pro bude ideální pro fotografického nadšence, Čokoládový gamepad pro herního fanouška, čokoládová motorka pro motorkáře. Vše je vyrobeno z lahodné kvalitní čokolády, s výjimečnou péčí o každý detail. I tak může vypadat perfektní dárek ke svátku.

Inspirujte se nápady na dárky ke svátku od Chocolissima

Přestože jmeniny nejsou velkou událostí, konají se jen jednou za rok a stojí za to na ně nezapomínat. Pogratulování a věnování malého dárku je vždy milým gestem a důkazem, že nám na oslavenci záleží. Díky tomuto svátku můžeme milovanou osobu potěšit, přinést trochu radosti a způsobit, že pro ně bude tento den nezapomenutelným.
 
Vsaďte na dárky k svátku od Chocolissima, které jsou vyrobeny z nejkvalitnější čokolády. Úsměv na tváři obdarovaného bude zaručen!