08.02.2024 Kategorie: Lifestyle

Jak strávit Valentýna? 9 čokoládových inspirací pro romantický večer

Jak vyjímečně strávit Valentýna s druhou polovičkou? Co můžete dělat pro to, aby byl váš čas zajímavý? Jaké netradiční atrakce stojí za to naplánovat, abyste si ještě dlouho pamatovali blížící se svátek zamilovaných? Podívejte se na naše nápady na sladké a výjimečné dárky k Valentýnu!

Jak strávit Valentýna? 9 tipů (s čokoládovými akcenty!)

czekoladowe serca jako pomysł na prezent na Walentynki1.    Společná návštěva kina nebo divadla

Vyberte si divadelní představení nebo film, který vás zaujme. Po jeho zhlédnutí si promluvte o dojmech a strávte čas při rozhovoru u kávy nebo čaje a lahodném dezertu – co říkáte na roztomilá čokoládová srdíčka, neboli sladkosti ve tvaru symbolu Valentýna?

Společné návštěvy kina nebo divadla jsou úžasnou volbou, jak strávit Valentýna ve dvou! Na jedné straně si můžete užít skutečný rozhovor s uměním v pozadí, a na druhé s lahodným, valentýnským dotekem sladkosti. 

2.    Pohodový večer s horkou čokoládou

Naplánujte si domácí večer s horkou čokoládou a oblíbeným filmem či seriálem. Vyberte si svou oblíbenou chuť čokoládových peciček. (v potaz můžeme vzít mléčné, hořké a bílé) nebo výbornou a zároveň efektní kouli Ruby s Marshmallow. Netrapte se přípravou  – Jen zalijte čokoládu horkým mlékem a hotovo! Zbytek večera je jenom váš! Přikryjte se teplou dekou, vyhřívejte se a užívejte si romantický čas strávený společně.

3.    Romantická večeře s čokoládovým dezertem.

Jak romanticky strávit Valentýna Pokud rádi vaříte, připravte romantickou večeři doma a na dezert si pochutnejte na předem připraveném čokoládovém speciálu, například lava cake (určitě s nejlepší belgickou hořkou čokoládou!) nebo hotovém čokoládovém truffles s kávovou příchutí

4.    Deskové hry pro dva

Vyberte si deskové hry určené speciálně pro dva hráče. Je to skvělý způsob na zdravou rivalizaci a zábavu, zejména pokud rádi soupeříte mezi sebou. A pokud ne, není to konec světa  –  naštěstí jsou na trhu k dispozici kooperativní hry. Jako občerstvení si vsaďte na Roundies mix nebo si vyberte sadu nejlepších lahůdek od Chocolissima  –  First Selection Midi.

5.    Keramické workshopy se sladkým občerstvením

Zapište se na keramické kurzy, kde budete moci společně vytvářet jedinečná díla. Připravte si také sladké občerstvení na obědovou přestávku.  – vezměte s sebou něco, co se snadno přenáší, například ovoce v čokoládě nebo různé čokoládové pochoutky, např. ořechy v čokoládě.

6.    Cesta vzpomínkami pomocí fotografií na projektoru.Milostné pralinky jako dárek na Valentýna

Připravte společně prezentaci fotografií (nebo ji udělejte jako překvapení!) a poté si ji společně prohlédněte formou prezentace na projektoru nebo televizi. Je to skvělý způsob, jak se společně vydat na cestu plnou vzpomínek. Pokud máte rádi slané občerstvení, vyberte něco, co nebude moc hlasitě křupat, aby vám to nezkazilo atmosféru. V případě sladkého občerstvení  –  doporučujeme milostné pralinky.

7.    Pizza a pivo s čokoládovým překvapením

Zorganizujte si domácí večer s pizzou a pivem! Ale dejte tomu malinko nápadu: namísto klasického výběru (věčné dilema: Margherita nebo Quattro formaggi?), vsaďte na čokoládovou pizzu s pivem! Czekoládová pizza Yummy Cookies je belgická mléčná čokoláda s lahodnými přísadami, jako jsou sušenky Leibniz, sušené jahody, maliny a brusinky, nebo např. pražené bílé mandle..

8.    Čokoládové fondue 

Připravte si belgickou čokoládu na fondue a namáčejte do ní své oblíbené ovoce. Je to výjimečně chutné a romantické zároveň. Důležité je, aby čokoládové fondue bylo skutečně z velmi kvalitní čokolády, např. z hořké čokolády s obsahem 72% kakaa
 

9.    Večer s oblíbenou hudbou

Vytvořte společný playlist s vaší oblíbenou hudbou a strávte večer tancem nebo jednoduše relaxací při poslechu vašich oblíbených skladeb! A víte, co je na tom nejlepší? Pro dokonalou atmosféru si můžete koupit čokoládovou figurku spojenou s hudbou: gramofonovou desku disco nebo kazetu z mléčné čokolády.

Jak strávit Valentýna? Pojďme si to shrnout!

Doufáme, že našich devět způsobů, jak strávit Valentýna, vám přinese mnoho radosti. Nezapomeňte, že nejdůležitější je, abyste se dobře bavili! Nenuťte se k vaření, pokud to nemáte rádi, a pokud fondue není vaším šálkem kávy, vyřešte to chutným ovocem v čokoládě. Je to váš den a vaše štěstí je nejdůležitější ❤.