20.11.2023 Kategorie: Lifestyle

Vánoční dárky do 350 Kč – podívejte se na tipy od Chocolissima

Obdarovávat své blízké je obzvláště důležité během Vánoc. Ne vždy ale musíte utratit majlant, abyste někomu udělali radost. Proto pro vás máme návrhy na fantasticky kreativní a zároveň levné vánoční dárky až do 350 Kč. Jedná se o jedinečné, čokoládové dárky, které obdarované bezpochyby potěší!!

Čokoládové sady související s koníčky, sladká připomínka toho, co mají vaši blízcí nejraději

Sada pro milovníky letectví

Pro nadšence do letectví připravilo Chocolissimo jeden unikát sadu čokoládových letadel. Skládá se z pěti figurek z lahodné mléčné čokolády. Každý z nich byl vyroben s maximální péčí, díky čemuž potěší mimořádným smyslem pro detail. Stačí se podívat na jemné dekorace z bílé a hořké čokolády. Sada čokoládových letadel obsahuje čtyři modely letadel a jednu figurku vzducholodě, která iniciovala cestování nebem. Můžete je rovnou sníst nebo si je dát na stůl jako dekoraci.

Čokoládová cyklistická sada

Pokud je obdarovaný nadšenec do cyklistiky a jízdních kol, nezbytnosti pro cyklisty od Chocolissimo budou perfektním dárkem. Čokoládová cyklistická sada obsahuje miniaturní figurky znázorňujících: kolo, láhev s vodou, zvonek, helmu a pumpičku. Vše je vyrobeno z dokonale lahodné mléčné čokolády s přísadami z bílé a hořké čokolády.

Takové skvělé vánoční dárky do 350 Kč jsou velmi oblíbené. Sada dokonale zapadne do vašeho rozpočtu a vykouzlí úsměv na tváři nadšence jízdních kol. Na Chocolissimo najdete také podobné sady, např.: pro milovníky motorizace, fotbalu nebo sportu

Vánoční figurky – vánoční dárek do 350 Kč 

Soby a Santové z čokolády

Bez jakého cukroví je těžké si představit vánoční a zimní období? Samozřejmě bez čokoládových Ježíšků! Najdete je zde v různých variantách. A ještě lepší budou Mikulášové ve sladké společnosti jejich rozkošných, stejně čokoládových sobů 😉 Takové figurky najdete např. v sadě plné sobů a Santa clausů.  

Vánoční figurky 3D Czekoladowe misie i elfy jako drobny prezent na święta

Vánoční 3D figurky jsou již jedním z našich bestsellerů. Krásně vypadají, mohou být vánoční ozdobou a chutnají výtečně. Čokoládový sob ve svetříku vyvolává sympatie a krade srdce našich nejmladších zákazníků. Čokoládový elf bude krásně vypadat pod stromečkem. Stejně jako vánoční medvídek, oblečený do zimní čepice a šály.

Čokolády z kolekce Superhrdinů

Hledáte něco pro výjimečné lidi ve svém životě? Máme pro Vás sérii čokolád se superhrdiny, naprosto unikátními –  takovými jako Super Máma, Super Táta nebo Super Šéf.

Jedná se o sady 6 ručně vyráběných pralinek se sametovou náplní v různých příchutích. Originální obal lze věnovat mamince, tatínkovi, babičce, dědečkovi, klukovi, holce a dokonce i svému šéfovi.

Čokoládové vychytávky

Hledáte něco pro milovníky nových technologií? Vánoční dárek až do 350 Kč v podobě moderního gadgetu je možný! Sice se to nepřipojí k WiFi, ale aspoň je to dobrota!

Čokoládový smartphone jako dárek do 350 KčČokoládový smartphone

Jeden z těchto vychytávek je vynikající čokoládový smartphone. Je vyrobena z nejkvalitnější bílé čokolády a co potěší nejednoho milovníka nových technologií: má dokonce precizně reprodukovaný jedlý potisk displeje. Je uzavřena ve stylovém, bílém obalu s minimalistickým designem.

Barevné cupcakes

Posledním tipem na vánoční dárek do 350 Kč jsou sladké pralinky ve tvaru slavných amerických dortíků cupcake. Dokonale krémové náplně zalité lahodnou mléčnou čokoládou potěší každého obdarovaného. Uvnitř barevné dárkové krabičky najdete 4 cupcakes, jejichž chuť potěší. Pralinky s náplní najdete v příchutích třešeň, lesní ovoce, citron, cappuccino, jahoda, čokoláda a slaný karamel. Pochoutka!

Je možné sehnat vánoční dárky do 350 Kč?

Vánoční dárky do 350 Kč mohou být stejně jedinečné a okouzlující jako ty dražší. Chocolissimo nabízí široký výběr čokoládových dárků, které obdarovaným jistě udělají radost ❤️ Od čokoládových letadel pro milovníky letectví, přes okouzlující vánoční figurky, až po pralinky s překvapivými náplněmi. Doufáme, že u Chocolissima každý najde něco pro sebe a své blízké!