21.02.2024 Kategorie: Lifestyle

Co koupit přítelkyni k Mezinárodnímu den žen? 5 netradičních tipů

Připravili jsme seznam pěti netradičních tipů na dárek, které vám pomohou oslavit Mezinárodní den žen zvláštním způsobem. Co dát ženě k MDŽ? Jak společně oslavit tuto událost? A čeho bude lépe se vyvarovat? Napovíme Vám!

Co koupit ženě k Mezinárodnímu den žen? Zde je několik tipů:

Výběr dárku pro ženu k Mezinárodnímu dni žen závisí především na jejích zájmech, osobnosti a tom, co vás spojuje. Ale nezapomeňte, že společně strávený čas a pozornost, kterou jí věnujete, jsou neocenitelné. Můžete doma připravit romantickou večeři nebo si jednoduše užít čas na povídání a společném odpočinku. – naplánujte pro ní nádherný a nezapomenutelný Mezinárodní den žen!

Co nedávat své polovičce? Náš subjektivní průvodce.Čokoládový telegram jako tip na dárek k Mezinárodnímu dni žen.

Náušnice, náhrdelníky, náramky nebo prstýnky. — "Šperky vždy potěší, to je samozřejmé, ale není tak snadné trefit se do vkusu partnerky. Koneckonců, jak máte vědět, zda si tyto náušnice koupila kvůli barvě (růžové zlato), vzoru (nádherné květiny) nebo tvaru? Zkuste zjistit, jaký má ráda styl, abyste vybrali něco, co jí bude vyhovovat, nebo ještě lépe  –  vsaďte na něco, co se jí určitě bude líbit.

Buďte opatrní i s parfémy. Ačkoliv jsou parfémy oblíbeným dárkem k Mezinárodnímu dni žen, jsou to osobní dary, jež vyžadují znalost preferencí vůní obdarovávané osoby. Opravdu je znáte? Zeptejte se nebo se podívejte, jaké parfémy nejčastěji Vaše druhá polovička používá. 

Dobrým tipem na dárek bude něco, co bude nezapomenutelným zážitkem a umožní vám strávit čas společně. Něco jako společná večeře v oblíbené restauraci, vstupenky do divadla nebo na koncert albo… sladkosti (nejlépe ve výjimečné, personalizované formě). 

"Co dát dívce k Mezinárodnímu dni žen? Naše tipy.

1. Okouzlující výborné čokolády

"Která žena by nechtěla být hýčkána? Darujte přítelkyni 10 speciálně vybraných pralinek s lahodnými náplněmi. Vše je možné díky speciálním pralinkovým bonboniérám kolekce Elegance. Dárek bude ještě výjimečnější, pokud přidáte vlastní text, který na krabičce vygravírujeme.". 

Čokoládová koule s Marshmallow2. Co můžete koupit ženě k MDŽ? Růžové pochoutky!

Jeden z oblíbených produktů našich zákazníků je čokoládová koule Ruby s Marshmallow. K rozpuštění v mléce, dokonale krémová konzistence, sladká, chutná a růžová. Čokoláda Ruby neobsahuje žádná umělá barviva. –  Její barva je efektem speciálních zrn použitým při výrobním procesu. Chcete se zrelaxovat se svou druhou polovičkou u horkého nápoje, pod dekou, při sledování oblíbeného seriálu? Nebo jen víte, že bude Vaše přítelkyně okouzlena tímto sladkým a překvapujícím dárkem a ráda si ho sama vychutná ve společnosti dobré knihy? Bez ohledu na to, jaká je Vaše odpověď  –  nepochybujeme o tom, že si obdarovaná rozpustné čokoládové koule zamiluje.

3. Květina, ale… čokoládová!

Jak jsme už předeslali výše, květiny jsou skvělým dárkem k Mezinárodnímu dni žen  –  ale co kdybychom se trochu odvázali a místo řezaných květin nebo květin v květináči vsadili na čokoládovou sedmikrásku? Daisy white je květinou vyrobenou z lahodné mléčné čokolády zabalený do elegantní minimalistické krabičky s okénkem. 

4. Sladké přání ve formě telegramu? Samozřejmě, ale čokoládového!

V Chocolissimu Čokoládové Telegramy milujeme. Pokud se blíží Mezinárodní den žen a dárek pro ženu nebo přítelkyni stále nemáte objednaný, překvapte ji něčím opravdu výjimečným." –  sladkým přáním poskládaným z čokoládových kostek, poskládaným v elegantní obálce. Co můžete popřát své drahé polovičce? Třeba Všechno nejlepší k MDŽ! Mléčná a bílá čokoláda nadchnou Vaše chuťové pohárky a získají si Vaše srdce –  víme to z vlastní zkušenosti.

5. A nebo kulišácky –  sadu čokoládového nářadí?

Víte, že Vaše dívka nebo žena je zdatnou kutilkou? Možná je to právě ona, kdo má doma na starosti vrtání děr do stěn, věšení obrazů, opravu trouby, když topné těleso doslouží, nebo rozebere vysavače, aby zjistila, proč už nesaje? V takovém případě pro ni máme ideální dárek: čokoládové nářadí Toolbox! Už nikdy jí nebudou chybět šroubováky, kladivo, kleště nebo francouzský klíč. No, aspoň do té doby, než si na nich nepochutná 😉.

Teď už víte, co koupit ženě k Mezinárodnímu dni žen –  teď už nezbývá nic jiného, než držet place aby jste společně strávili krásný a výjimečný čas. Bezpochyby bude plný radosti (a sladkostí)!🤎