27.02.2024 Kategorie: Lifestyle

Co koupit mámě k MDŽ? 5 tipů na dárek od srdce

Blíží se Mezinárodní den žen a Vy stále nemáte připravený dárek pro maminku? Díváte se různé inspirace, ale nic se Vám nezdá dostatečně přizpůsobené preferencím a potřebám jedné z nejdůležitějších žen ve Vašem životě? Žádný problém – jsme tu proto, abychom Vám s tím pomohli. Co koupit mamince k MDŽ, aby jí to vykouzlilo úsměv na tváři? Čtěte dál, připravili jsme několik tipů, které by mohly být trefou do černého.

Co koupit mamince k MDŽ? Připravili jsme pro Vás 3 tipy

Květiny. A proč ne?

Klasický dárek k MDŽ? Květiny. Vsaďte na takové, které Vaše maminka miluje nejvíc (možná tulipány, kosatce nebo karafiáty?) nebo vsaďte na tradici a darujte kompozici symbolizující krásu a jemnost – například růže. Případně můžete zvážit květiny z čokolády, ale o tom až později 😉 

Postarejte se o personalizaci

Ideálním tipem na dárek pro mámu k MDŽ bude dárek s personalizací, který bude obsahovat jméno, datum a přání nebo jiný vhodný text. Dáte tak najevo, že věnujete pozornost detailům a dárek není náhodný.

Nezapomeňte ale při tom všem, že pro Vaší maminku bude v tento den nejdůležitější Vaše objetí! Pokud ale nemáte možnost se s ní setkat osobně, můžeme Vám pomoci prostřednictvím dárku k MDŽ doručeného do vlastních rukou. Během objednávání si můžete v obchodě Chocolissimo vybrat i preferované datum doručení. 

Dárek pro maminku k Mezinárodnímu dni žen od Chocolissima

Čas na konkrétní informace –  co se z nabídky Chocolissima může libit především maminkám?

Čokoládové květinyČokoládové květinky jako tip na dárek pro maminku k MDŽ

Jak jsme už zmínili v úvodu, květiny nemusí být pouze řezané nebo v květináčích. Pro mámy, které trpí alergií nebo jednoduše květiny moc nemusí nebo pokud chcete prostě maminku překvapit něčím výjimečným, jsme připravili něco opravdu výjimečného. Sladké květiny vyrobené z čokolády. Je pouze na Vás jakou figurku nebo čokoládovou tabulku vyberete. U Chocolissima najdete například: čokoládové tulipány, sedmikrásky, nebo dokonce čokoládu ve tvaru čtyřlístku s ovocem. Potěšit můžete také čokoládkami v podobě květin zdobené… opravdovými jedlými rostlinami. 

Sladký Čokoládový Telegram, neboli přání v nejlepším vydání

Nevite, jak své mamince popřát všechno nejlepší v tento výjimečný den? Vyberte Čokoládový telegram, což je velmi originální způsob jak popřát. Čokoládový Telegram má velmi zajímavou formu –  zvenčí vypadá jako dopis uzavřený v krabičce napodobující obálku (dokonce i naše logo umístěné v rohu připomíná poštovní známku), a kulatá nálepka vypadá jako pečeť. Za zmínku stojí i barevné prvky na obalu (např. tulipány), a uvnitř skrývající se lahodná belgická čokoláda. Podívejte se např. na Čokoládový telegram Všechno nejlepší k MDŽ nebo stvořte svůj vlastní ve speciálním konfigurátoru

Čokoládové střevíčky jako tip na dárek pro maminku k MDŽCo koupit mamince k MDŽ? Dámské doplňky –  ale z čokolády!

Střevíček z hořké čokolády je roztomilým příkladem toho, jak vypadají čokoládové figurky pro dámy u Chocolissima. Pokud tedy přemýšlíte, co dát mamince k MDŽ, zamyslete se na chvíli nad tím, jaké jsou její zájmy a koníčky. Co má nejraději a co naopak nemusí? Miluje zahradničení, nebo tíhne spíš ke kosmetice a péči o svůj vzhled? Můžeme Vám nabídnout různé varianty figurek., např. čokoládovou sadu na líčení, která obsahuje dvě rtěnky a stín na víčka. A to ještě není všechno! Můžete mámě koupit také např. nápis LOVE z mléčné čokolády.

Dokonalé pralinky

Víte, čím jsou naše pralinky proslulé? Jedinečnou chutí naší čokolády, náplní nejvyšší kvality a pečlivým dárkovým balením. Pokud tedy stále váháte co dát mamince jako dárek k Mezinárodnímu dni žen, zvažte pralinky Elegance s květinou s minimalistickým gravírováním na víčku nebo bonboniéru Flower Delights, která umožní Vaší mamince rozkošovat se chutí nejlepších čokolád pod sluncem (je to zároveň skvělý způsob na relaxaci ve společnosti dobré kávy a výborných pralinek). 

Sladkosti se srdcem v hlavní roli

Možná hledáte něco, co Vám umožní vyjádřit lásku úplně beze slov? Pomůže Vám v tom ChocoSrdce z bílé čokolády s jahodami nebo výborná čokoládová srdíčka v různých chuťových variantách z mléčné, hořké a bílé čokolády s důmyslně vybranými ovocnými přísadami. 

Vyberte ty nejsladší dárky pro maminku k Mezinárodnímu dni žen od Chocolissima a užijte si společně strávený čas plný dobrůtek a radosti!