Kytice "Lehkost" a Super Woman

Kat.č. 6058-PLXXXX

Kytice
Kytice
Kytice
Kytice

Aranžace 3 druhů květin: světle růžových růží, chryzantém a bílých karafiátů spolu s zelenou dekorací uložené na hnědém krejzlíku. K tomu sada 6 výborných ručně vyrobených čokoládek pro opravdovou super ženu. To je skutečně výborný nápad na dárek, díky kterému můžete dát najevo jak moc si své Super Ženy vážíš a obdivuješ ji!

Výška kytice - cca 30 cm.
Ke kytici je přibalená výživná směs, která prodlužuje životnost řezaných květin.
Bílý květináč není součásti sady.

Tento výrobek není expedován v pátek nebo v den, který předchází státní svátek. S ohledem na udržení svěžesti květin a kytic není možná expedice balíku, který obsahuje květiny před delším volněm (víkend, dny pracovního klidu), jelikož květiny jsou velmi křehké a delší pobyt v přepravě je může poškodit. Prosíme berte na vědomí, že u objednávek s doručením po delším volnu (pondělí, pracovní den dni pracovního klidu) je možná změna preferovaného datum doručení.

  • Hmotnost netto: 70 g
  • Vnější rozměry: 130x95x32mm

Super Woman - Složení: cukr, kakaová hmota, kakaový tuk, plnotučné mléko v prášku, smetana, rostlinný tuk: palmový, z palmových semen, kokosový, slunečnicový, řepkový; lískové ořechy, sirup glukózový, mléčný tuk, zvlhčující látky: sirup sorbitolový, E422; alkohol: likér mocca, likér višňový, Amaretto, etanol; karamel, sirup glukózovo-fruktózový, voda, káva espresso, pšeničná mouka, plnotučné mléko, odtučněné mléko v prášku, maliny, odtučněný kakaový prášek, laktóza, emulgátor: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; syrovátka v prášku, koncentrovaná šťáva z: višně, řepy, malin; máslový olej , mandle, extrakt z: vanilky; přírodní aroma: vanilka; káva v prášku, regulátor kyselosti: E330; sůl, mléčný bílek, mandlový olej, ječný slad, antioxidant: E307; barviva: E162. Kromě kakaového másla obsahuje i rostlinné tuky. Obsahuje alkohol. Může obsahovat vejce, arašídy, sezam. Hmotnost netto: 70 g.

Vyrobeno v EU.
Přechovávat na suchém a chladném místě.
Minimální trvanlivost: 3 měsíce.

Nutrients

Energetická kJ2 139
Energetická kcal514
Tuky33
Nasycené mastné kyseliny17
Sacharidy 47
Cukry41
Bilkoviny5,2
Sůl 0,17
   
Cena: 1223.00 Kč

Cena bez DPH: 1091.96 Kč
Cena za 100g: 1747.14 Kč / 100g


Dostupnost
Produkt připraven k vyslání
Zvolte si den doručení Vaší objednávky:
Vybrané datum není zaručený den doručení. Standardní dodací lhůta v rámci ČR je 1-2 pracovní dny. V průběhu doručování však může u kurýrní společnosti dojít ke zpoždění, na které nemáme vliv.
Sledujte sladké příležitosti a zprávy ze světa čokolády!
Najdete nás také na těchto stránkách:
Kontakt
Pon. - Pá. 8:00 - 15:00
Zákaznické centrum: 

225 850 236
​776 496 115
E-mail: info@chocolissimo.cz

Obsluha firemních klientů:
E-mail: b2b@chocolissimo.cz

Více informací

Rádi Vám pomůžeme.
Máte dotaz ohledně produktu nebo doručení?
Chcte zjistit stav Vaši objednávky?

Pošlete zprávu


Copyright © 2014-2024. E-commerce by best.net