Kategorie: Lifestyle

Co koupit manželce k Valentýnu? 3 tipy na romantické dárky

Je Vaše drahá polovička milovnicí sladkostí? Vůbec nás to nepřekvapuje! Dokonce jsme za to rádi, protože máme spoustu nápadů na valentýnské dárky, které by se jí mohly líbit (a chutnat 😉). Pohodlně se tedy usaďte a čtěte dál. Napovíme Vám, jaké valentýnské dárky stojí za to koupit! 

Co koupit manželce v roce 2024 k Valentýnu? Připravte se s dostatečným předstihem

Únor je obdobím, které máme, mimo nepříliš příznivou zimní auru, docela rádi. 14. února je Valentýn, čili oblíbený svátek zamilovaných. Pokud víte, že je pro Vaší druhou polovičku tento svátek důležitý, popřemýšlejte, čím jí můžete udělat radost.

I když sami nejste příznivci tohoto svátku, udělejte to pro ní. Pomyslete o jejím úsměvu, radosti, štěstí a společných chvílích, které na Vás čekají, pokud se na letošního Valentýna náležitě připravíte. Ale nebojte se, pomůžeme Vám.

Co dát své ženě k Valentýnu? Napovíme Vám, od čeho začít.

Elegance z kwiatkami na WalentynkiJeště před tím, než se pustíte do prohlížení desítek výjimečných a sladkých produktů, popřemýšlejte chvíli, co udělá Vaší drahé polovičce největší radost. Společná procházka po městě? Krátká výprava na hory? Romantická večeře u domácího krbu s oblíbeným filmem nebo seriálem? Nebo jen společně strávený čas, zahrát si nějakou hru a pak se smát a povídat si až do rána?

Možností je mnoho. Pomůžeme Vám udělat tuto příležitost opravu výjimečnou, a to s pomocí stejně výjimečných sladkostí. 

Ještě před tím, než začnete ladit všechny detaily, popřemýšlejte, jaké sladkosti má Vaše žena nejraději. Zde je několik otázek, na které stojí za to si odpovědět:
  • Jaký druh čokolády si kupuje nejčastěji?
  • Má radši menši pralinky, nebo dává přednost větší tabulkové čokoládě?
  • Častěji konzumuje sladkosti v pevné formě, nebo pije teplé osvěžující nápoje, jako např. horkou čokoládu?
Jakmile budete znát odpovědi na tyto otázky, zveme Vás k brouzdání po nabídce Chocolissima a nalezení ideálně přizpůsobených (a personalizovaných) sladkostí. Protože Valentýn je příležitostí, která by se měla slavit společně v nejlepší (a nejsladší) atmosféře!

Pár sladkých tipů, co koupit manželce k Valentýnu

1.    Jednoduchá sada v klasickém stylu Elegance s květinami

Toto elegantní balení s květinovým motivem obsahuje 10 výborných pralinek vyrobených z nejkvalitnější na jazyku rozplývající se čokolády. Snažili jsme se vyrobit opravdová malá umělecká díla (jak z hlediska chuti, tak vzhledu. Vystačí, že se podíváte na fotografie a pochopíte, o čem je řeč). Krabička z exotického dřeva Okume propůjčuje bonboniéře ještě exkluzivnější charakter. A víte, co je nejlepší? Na bok krabičky můžete pro svou ženu přidat personalizované gravírování. Díky tomu bude dárek ještě výjimečnější a osobnější. Po snězení pralinek zůstane krabička jako hezká památka, kterou Vaše žena může využít např. jako šperkovnici. 

2.    Čokoládový Telegram Pro úžasnou ženu

Pro každou ženu doporučujeme jako dárek náš Čokoládový Telegram Pro úžasnou ženu. Díky rafinované belgické čokoládě (mléčné a bílé) můžete stvořit velmi decentní a přesto zábavny a vtipný dárek. 21 kostek nejlepší čokolády jsme zabalili do elegantní krabičky ze světlého dřeva. Takový telegram bude ideálním dárkem na Valentýna. Pokud tedy přemýšlíte, co koupit manželce nebo přítelkyni k Valentýnu, odpovídáme: Čokoládový Telegram, czekoladowe serce ruby na WalentynkiPro úžasnou ženu! 🙂

Máte nápad na vlastní text, přání nebo sladké vyznání lásky? Použijte náš konfigurátor a vytvořte vlastní čokoládovou zprávu. 

3.    Čokoláda Ruby – pro ty, kteří rádi objevují nové chutě

Ruby - růžová čokoláda s pistáciemi představuje dokonalé spojení mírně nakyslé chutě růžové čokolády se slanou pistáciovou příchutí. Kvalitní ořechy ponořené v čokoládě potěší svou chutí i celkovým vzhledem, který je prostě úžasný. Pokud své ženě letos na Valentýna darujete takovouto jedinečnou růžovou (a belgickou) čokoládu, vykouzlíte jí na tváři úsměv. Chcete jí potěšit a věnovat jí něco neobvyklého? V nabídce máme také růžovou čokoládu Ruby se sušenými květy, malinami, nebo také s jedlým zlatem. Dobrým tipem na valentýnský dárek může být také růžové čokoládové srdce nebo čokoládový nápis Love

Víte už , co své ženě koupíte na Valentýna? Pokud stále máte pochybnosti, dejte nám vědět  –  pomůžeme Vám, nenecháme Vás v tom! 💝